WEB BOND OY

The website looks really good!

Web Bond Ab:s personal har en omfattande erfarenhet av att sälja elektroniska medielösningar. Vi har suttit på båda sidor av bordet, och vet därför vad kunden kan och vad kunden ska kräva.
Vi tror starkt på att ge kunden noggrant, mätbara fördelar som kan konverteras till pengar när det gäller marknadsföring och att utveckling av hela affärsverksamheten. Till exempel är en högkvalitativ sökmotoroptimering av hemsidorna ett kostnadseffektivt sätt att med önskade sökord göra er webbplats synlig i främsta toppen av Google och på så sätt öka kundvolymen på era webbsidor.

I vårt serviceurval har vi tagit sikte på enkelhet, men samtidigt på helhetslösningar av tjänster som kan skräddarsys med precision. Vi erbjuder ett enkelt sätt att inleda elektronisk marknadsföring, men också utvecklings- och konsulttjänster till dem av våra kunder som vill få ut ännu mer av redan existerande marknadsföring.

HEMSIDOR SOM VERKLIGEN SÄLJER!

Web Bond designar stilfulla, väl sökmotoroptimerade hemsidor för sina kunder. Via oss kan ni vid behov få serverutrymme hos våra partners. Vi installerar även ett system för uppföljning av antalet besökare på era webbsidor, helt avgiftsfritt. Den tekniska strukturen på en webbplats har även stor betydelse för hur webbplatsen placeras vid naturlig sökning med sökmotorer. Med andra ord – hemsidorna och innehållet i dem är en viktig del av sökmotoroptimering.

En stilfull webbplats är företagets visitkort och det är värt att med jämna mellanrum förnya webbplatsens layout för att upprätthålla intresset och som tecken på företagets utveckling.

Vi erbjuder också ett enkelt sätt att upprätthålla en egen webbplats, samt utbildning i att uppdatera sina webbsidor. Om ni vill, kan ni också överlåta underhållet av webbplatsen till oss.

Ett Web Bond hemsidespaket kombinerat med komplett sökmotoroptimering är ett effektivt sätt att öka företagets försäljning! Boka in ett besök av vår representant, så kartlägger vi era önskemål tillsammans!

GOOGLE ADWORDS – ETT FÖRMÅNLIGT SÄTT ATT FÅ BÄTTRE SYNLIGHET!

Web Bond är en officiell Google-Partner och våra AdWords-kunder får direkt tillgång till samma fördelar av programmet. Vi är alltid uppdaterade med de senaste nyheterna och ändringarna inom reklamtjänsten. Programmet Google Partner garanterar dessutom möjligheten att utbilda sig kontinuerligt.
Marknadsföring med sökmotorer är ett effektiv sätt att få omfattande synlighet bland användarna av sökmotorer. Reklam via sökord i Google fungerar så att annonserna kommer fram parallellt med sökresultaten för de sökord som kunden har specificerat. Reklam i Google kan allokeras noggrant – sökordsreklam kan göras synliga inom ett geografiskt avgränsat område med exakt de sökord som du önskar.

Visningen av annonserna kostar ingenting – kostnaderna uppstår först när era kunder blir intresserade av reklamen och via den besöker era hemsidor. Ni får noggrant mätbara fördelar i den mest utnyttjade sökmotorn i Finland. Marknadsföring med sökmotorer är ett utmärkt sätt att till exempel föra fram till produktnyheter och lyfta fram ert företags nyckeltjänster så att de ses av kunderna.

Hos oss kan ni (med stort yrkeskunnande och kostnadseffektivt) få reklam genom sökord i Google av branschens främsta experter. För våra kunder installerar vi vid behov också ett kontrollprogram för webbplatsen som ger er detaljerad information om företag som har besökt era webbsidor.

Ta kontakt!

040 591 9989

Namn*

E-post*

Meddelande

Valikko

Haku: