Hakukoneoptimoinnilla maksuttomia kävijöitä

Maksimoi näkyvyys hakukoneoptimoinnilla

Hakukoneoptimoinnilla (SEO) parannetaan sivuston sijoituksia hakukoneissa yritykselle tärkeillä avainsanoilla. Yleisimmin optimoinnissa käytetään yrityksen tuotteisiin sekä toimialaan liittyviä hakusanoja. Näin yrityksen palveluista kiinnostuneet käyttäjät löytävät tiensä yrityksen sivuille hakukoneiden kautta.

Optimointi vaikuttaa hakukoneiden orgaanisiin hakutuloksiin – niihin ei voi vaikuttaa muuten kuin tuottamalla sivustolle relevanttia sisältöä ja optimoimalla sivut laadukkaasti. Web Bond Oy ei rajoita hakukoneoptimointia ainoastaan sivuston sisäiseen optimointiin, vaan teemme asiakkaillemme myös sisäisen ja ulkoisen linkkiprofiilin. Laadukas linkkiprofiili erottaa muutoin samanarvoiset sivut toisistaan hakulistauksissa. Linkkiprofiiin rakentaminen onkin usein työläin vaihe hakukoneoptimoinnissa.

Kauttamme saa räätälöidyt hakukoneoptimointiratkaisut yrityksien tarpeisiin. Hakukoneoptimoinnin hyödyt ovat pitkäkestoisia ja sijoittuminen Googlen “normaalien” hakutulosten kärkipäässä herättää asiakkaissasi luottamusta. Hakukoneoptimointi takaa uusia palveluistanne kiinnostuneita kävijöitä verkkosivuillesi. Hyvin tehtynä optimointi tuo siis lisää ostavia asiakkaita. Konversio-optimointi onkin oleellinen osa laadukasta hakukoneoptimointia, tarkka kävijöiden analysointi on osa palveluamme. On tärkeää ymmärtää ja analysoida miten kotisivuilla kävijät käyttäytyvät ja konversio-optimoinnin avulla muokata kotisivut juuri asiakkaiden tarpeita palveleviksi.

Meiltä saatte hakukoneoptimointia myös tulokseen sidottuna, eli asiakkaamme maksavat sovitusti vasta kun olemme nostaneet heidät etusivulle. Ei kuluja jos ei sovittua näkyvyyttä.

Ota yhteyttä, niin kerromme mielellämme aiheesta enemmän!

Web Bond Oy

Lars Sonckin katu 16
02620, Espoo
asiakaspalvelu at webbond.fi

Y-tunnus: 2351877-7

 

Lupauksemme

Hallinnoimme asiakkaidemme web-näkyvyyden laadukkaasti, tyylikkäästi ja edullisesti. Pyydä meitä käymään, autamme teitä tuomaan yrityksenne sähköisen näkyvyyden uudelle aikakaudelle.