TILAA KOTISIVUT JOTKA OIKEASTI MYYVÄT!

The website looks really good!Web Bond tekee asiakkailleen tyylikkäitä, hyvin hakukoneoptimoituja kotisivuja. Saatte kauttamme tarvittaessa myös palvelintilan kumppanimme kautta ja asennamme veloituksetta myös kävijäseurannan sivuillenne. Kotisivun teknisellä rakenteella on paljon merkitystä myös sivuston sijoitukseen hakukoneiden luonnollisessa haussa. Toisin sanoen – kotisivut ja sen sisältö ovat tärkeä osa hakukoneoptimointia.

Tyylikäs kotisivu on yrityksen käyntikortti ja sen ulkoasua on hyvä uudistaa aika-ajoin mielenkiinnon vuoksi ja yrityksen kehityksen merkiksi.

Tarjoamme myös helpon tavan ylläpitää omaa sivustoa, sekä koulutuksen omien sivujen päivittämiseksi. Halutessanne voitte jättää myös sivuston ylläpidon meidän huoleksemme.

Web Bond kotisivupaketti yhdistettynä kattavaan hakukoneoptimointiin on tehokas tapa edistää yrityksenne myyntiä! Kutsu edustajamme käymään ja kartoitetaan yhdessä toiveenne!

ONHAN YRITYKSENNE SIVUSTO VARMASTI MYÖS
MOBIILILAITEYHTEENSOPIVA?

Mobiilisivut on jo nyt tärkeä kanava yrityksien sähköiselle näkyvyydelle. Perinteiset kotisivut ovat yrityksille olleet aikaisemmin ainoa sähköinen kontaktipinta loppukäyttäjälle tai asiakkaalle.

Sosiaalisen median saavuttama valtava suosio on kuitenkin tuonut useat yritykset osaksi muita sähköisiä rajapintoja ja seuraava suuri muutos tulee mobiilisivujen valtavasta kasvusta.

Mobiilisivut tarkoittavat älypuhelimille rakennettuja tai responsiivisesti muuttuvia kotisivuja, se ei tarkoita mobiililaitteisiin skaalautuvia versioita varsinaisista kotisivuista. Mobiilisivut eroavat tyypillisesti kotisivuista siten, että mobiilisivuille tuotu tietomäärä kotisivuihin verrattuna on tiivistetty oleelliseen ja ne ovat helppokäyttöiset nykyaikaisilla älypuhelimilla. Ennen kaikkea mobiilisivut rakennetaan helppoa yhteydenottoa ajatellen (click-to-call, karttalinkit & sähköpostilähetys…), käyttäjät haluavat saada mobiililaitteilla oleellisen informaation yrityksen palveluista nopeasti ja selkeästi.

Älypuhelimet ovat kasvattaneet mobiililiikennettä räjähdysmäisesti. Cisco® julkisti keväällä 2011 tilaston, jonka mukaan mobiili-internetliikenne triplaantui jo kolmantena vuonna peräkkäin ja on jo kolme kertaa suurempi kuin koko internetliikenne 2000-luvun alussa. Ennusteen mukaan liikenne vielä nelinkertaistuu vuoteen 2015 mennessä.

Perinteiset kotisivut palvelevat erinomaisesti näyttöpäätteen ääressä sivustolla vierailijaa, mutta älypyhelimilla ja muilla mobiililaitteilla perinteisten kotisivujen käyttö on varsin hankalaa. Web Bond Oy tarjoaa asiakkailleen avaimet käteen palveluna mobiiliweb-sivut ja niiden ylläpidon. Teemme teille yrityksenne ilmeen näköiset helppokäyttöiset mobiilisivut, jonka avulla käyttäjä saa tarvittavan tiedon yrityksenne palveluista ja saa teihin helposti sivujen avulla yhteyden.

TEHOKAS NÄKYVYYS HAKUKONEOPTIMOINNILLA!

photodune-1942009-computer-work-sHakukoneoptimoinnilla (SEO) parannetaan sivuston sijoituksia hakukoneissa yritykselle tärkeillä avainsanoilla. Yleisimmin optimoinnissa käytetään yrityksen tuotteisiin sekä toimialaan liittyviä hakusanoja. Näin yrityksen palveluista kiinnostuneet käyttäjät löytävät tiensä yrityksen sivuille hakukoneiden kautta.

Optimointi vaikuttaa hakukoneiden orgaanisiin hakutuloksiin – niihin ei voi vaikuttaa muuten kuin tuottamalla sivustolle relevanttia sisältöä ja optimoimalla sivut laadukkaasti. Web Bond Oy ei rajoita hakukoneoptimointia ainoastaan sivuston sisäiseen optimointiin, vaan teemme asiakkaillemme myös sisäisen ja ulkoisen linkkiprofiilin. Laadukas linkkiprofiili erottaa muutoin samanarvoiset sivut toisistaan hakulistauksissa. Linkkiprofiiin rakentaminen onkin usein työläin vaihe hakukoneoptimoinnissa.

Kauttamme saa räätälöidyt hakukoneoptimointiratkaisut yrityksien tarpeisiin. Hakukoneoptimoinnin hyödyt ovat pitkäkestoisia ja sijoittuminen Googlen “normaalien” hakutulosten kärkipäässä herättää asiakkaissasi luottamusta. Hakukoneoptimointi takaa uusia palveluistanne kiinnostuneita kävijöitä verkkosivuillesi. Hyvin tehtynä optimointi tuo siis lisää ostavia asiakkaita. Konversio-optimointi onkin oleellinen osa laadukasta hakukoneoptimointia, tarkka kävijöiden analysointi on osa palveluamme. On tärkeää ymmärtää ja analysoida miten kotisivuilla kävijät käyttäytyvät ja konversio-optimoinnin avulla muokata kotisivut juuri asiakkaiden tarpeita palveleviksi.

Ota yhteyttä, niin kerromme mielellämme aiheesta enemmän!

GOOGLE ADWORDS – EDULLINEN TAPA PARANTAA
NÄKYVYYTTÄ!

Web Bond Oy on virallinen Google-Partner ja AdWords-asiakkaamme tulevat samaan hyödyt ohjelmasta suoraan käyttöönsä. Olemme aina ajantasalla viimesimmistä uutuuksista ja muutoksista mainospalvelussa. Lisäksi Google Partner -ohjelma takaa mahdollisuuden jatkuvaan kouluttautumiseen.

Hakukonemainonta on tehokas tapa tavoittaa laaja näkyvyys hakukoneiden käyttäjien keskuudessa. Google-hakusanamainonta toimii niin, että mainokset tulevat esiin hakutulosten rinnalla asiakkaan määräämillä hakusanoilla. Google-mainos on tarkasti kohdennettavissa – hakusanamainokset saadaan näkymään maantieteellisesti rajatulla alueella juuri tietyillä haluamillasi hakusanoilla.

Mainoksien näyttö ei maksa mitään – kustannuksia syntyy vasta kun asiakkaanne kiinnostuu mainoksesta ja vierailee mainoksen kautta kotisivuillanne. Saatte tarkasti mitattavaa hyötyä Suomen käytetyimmässä hakukoneessa. Hakukonemainonta on erinomainen tapa tuoda esimerksi uutuustuotteita esille ja nostaa yrityksenne avainpalvelut asiakkaiden nähtäväksi.

Meiltä saatte Google-hakukonemainontaa ammattitaidolla ja kustannustehokkaasti alan huippuosaajilta. Asennamme asiakkaillemme tarvittaessa myös sivuston seurantaohjelmiston, jonka avulla saatte yksityiskohtaista tietoa sivuillanne vierailleista yrityksistä.

OTA HALTUUN SOSIAALINEN NÄKYVYYS!

photodune-3550503-laptop-mLaadukasta Facebook-mainontaa, profiilisivujen suunnittelua sekä toteutuksia ammattitaidolla. Web Bond tavoittaa yritysten potentiaaliset asiakkaat siellä missä he liikkuvat. Tällä hetkellä Facebook hallitsee sosiaalisen median palveluiden kärkisijaa kaikilla osa-alueilla. Me haluamme tarjota asiakkaillemme mahdollisuuden mainostaa palveluitaan asiakkaiden keskuudessa ja mikä olisikaan parempi paikka kuin sivusto, jossa jo yli 2 miljoonaa Suomalaista viettää aikaansa.

Teemme yrityksille myös houkuttelevia Facebook-profiilisivuja ja saatamme asiakkaamme suoraan sosiaalisen median ytimeen. Hyvin tehty Facebook-sivu on asiakkaille helppo tapa tutustua yrityksen palveluihin ja toimii samalla sisäänheittäjänä yrityksen varsinaisille kotisivuille.

Facebook-mainonta mahdollistaa tarkan kohdentamisen, saat mainoksesi näkymään juuri halutussa kohderyhmässä. Facebook-mainos on kuvallinen, joten voit hyödyntää yrityksesi tai tuotteesi ulkoasua mainonnassa. Facebook-mainostaminen on kovassa kasvussa, ota meihin yhteyttä, niin kerromme miten helposti pääsette kokeilemaan Facebook mainontaa!

Web Bond Oy rakentaa asiakkailleen myös tyylikkäät Twitter & YouTube kanavat. Sosiaalisen median toinen aalto on tuoda yritykset entistä lähemmäksi asiakkaitaan. Twitter ja YouTube ovat tämän suuntauksen ykköskanavat. YouTube-kanavallesi saat tyylikkäästi kaikki yrityksesi videot samaan paikkan ja muokkaamme kanavan yritysilmeesi mukaiseen ulkonäköön.

Twitterin suosio on kasvanut Suomessa räjähdysmäisesti ja yritykset voivat hyödyntää sitä viestittäessään tärkeistä asioista asiakkailleen ja sidosryhmilleen nopeasti. Teemme upeat yrityssivut ja opastamme Twitterin käytössä. Kannattaa kokeilla!

Ota yhteyttä!

Ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella ja tilaa ilmainen arvio!

Nimi (pakollinen)

Sähköposti (pakollinen)

Viesti

Valikko

Haku: